top of page

F R I S Ø R E N

bb.jpg

Mitt navn er Shkurte Vokshi, og jeg har jobbet som frisør i 8 år.

 

Litt om Jeta Frisør:

2 august 2018 startet jeg Jeta Frisør. Halvt år etter klarte jeg å ansette 2 frisører. Etter nesten 2 år i drift kom pandemien og tok oss tilbake til start, og jeg måtte tenke nytt. Det førte til at jeg satsa alt, og startet enda en salong i Larvik.

 

Salongen gikk heldigvis bra, og det gjorde at salongen i Skien kom seg opp igjen. Vi var med på WellaFund konkurransen hvor vi ble en av 6 finalistene i Norge. Selv om vi ikke kom på første plass, så vant vi en bra sum av produkter som hjalp oss så mye etter tapet pga korona.

 

Alt gikk fint, og jeg trengte flere ansatte. Det var ikke enkelt å få tak i, også slutett en av mine ansatte i Skien. Så kom strømkrisa og høye priser som gjorde det vanskelig å drive 2 salonger, det førte til at jeg måtte stenge salongen i Larvik etter 1 år.

 

2 år etter mistet jeg min siste ansatt, og nå er jeg alene igjen. Heldigvis så har jeg en salong som går veldig bra, med mange fantastiske kunder som jeg er så takknemlig for.

Akkurat nå er jeg fornøyd med å være alene, men en skal ikke se bort ifra at jeg finner på nye ting i fremtiden. Lidenskapen for jobben har blitt enda større, og jeg elsker virkelig det jeg gjør. Jeg brenner for utfordringer, og denne jobben har gitt meg mange av de. 

Livet har lært meg at det er en mening med det meste, og det blir spennende å se hva fremtiden bringer. Etter 5 år med salongen så er det fortsatt en glede å gjøre kunder fornøyd med håret sitt. Salongen har vært en drøm som har gått i oppfyllelse, og jeg er veldig takknemlig for det. Håper du velger å støtte denne drømmen. Velkommen :)

bottom of page